היי אני מהנדס מכונות מבן גוריון, עשיתי תואר שני במכונות במהלכו הייתי שותף לבניית תוכנה הנדסית בעזרת java. השאלה אם קורס כזה מספיק חזק ויש מה לעשות איתו בשוק... ישנם כל מיני אופציות כמו חברת experies. הלכתי למבחנים שלהם אבל אחרי מחשבה של כמה ימים החלטתי שזה כבד מדי כי הם דורשים שנתיים התחייבות ובמשכורת קבועה... שמה קיבלתי רושם טוב וראיתי המון מהנדסים מתחומים ריאליים שונים שעושים זאת ולבסוף הם מקבלים ראיונות עבודה במקומות כמו אלביט רפאל sandisc ועוד שמות טובים... בתוכנית הזאת יש איזושהי קבלות מבוגרים שלכם כיצד הם התקדמו ואיך הסתכלו על הקורס הזה בחוץ?
ש
שני יונגר
החלטה לגבי עבודה לימודים וקריירה
שלום יוסי,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו שייך למכללה מסוימת. בקשתך להעביר ביקורת או לדרג מוסד לימודים מהבחינה הזו בלתי אפשרית. כיוון שמנהלי הפורום אינם נוקטים עמדה בין מוסדות לימוד. אני חושבת שזו שאלה בהחלט לגיטימית לשאול את אותה המכללה המדוברת ולבקש ממליצים שיספרו לך מה דעתם על הלימודים אצלם ועל פתיחת דלתות וכו'. וכן, יש המעדיפים שנתיים במשכורת קבועה, גם אם נמוכה יחסית כדי לצבור ניסיון בתחום ספציפי, אם הם יודעים שלאחר מכן הידע שלהם יהי שווה הרבה בחברות אחרות. רבים עושים זאת בתחומים שונים ולכן לא כדאי מיד לשלול את האופציה, אבל החלט לבדוק מהן כל האפשרויות שלך לפני קבלת ההחלטה. ללא ספק החלטה שכזו תשפיע מאוד על המשך הקריירה שלך.