שלום, רציתי לשאול אם אפשר לעבוד בהיי טק בלי ללמוד הנדסת תוכנה. ואם כן אילו מקצועות אני יכול ללמוד ואיפה? תודה.
ש
שני יונגר
עבודה בתחום ההיי טק
שלום יוסף,
מקובל בתחום ההייטק להעסיק בוגרי הנדסת תוכנה, מדעי המחשב, תעשייה וניהול, חשמל ואלקטרוניקה ועוד. מאוד קשה לחדור לתחום עם ידע המתקבל מקורסים בודדים בלבד. השאלה היא מה אתה מתכנן ללמוד ומה אתה רוצה לעסוק בו כי היי טק כולל בתוכו הרבה מאוד תחומים, השאלה מה מעניין אותך וכמה אתה מוכן להשקיע בלימודים כדי להשיג זאת. אשמח לשמוע בצורה קצת יותר מפורט האם אתה מעוניין בלימודים אקדמיים או לא ומה אופי העבודה שאתה מעוניין בה. קח בחשבון שניתן ללמוד גם במסלולי הנדסאים ולמצוא עבודות לא רעות בכלל, אבל באיזה תחום לימוד, זה כבר תלוי בך.
בברכה, שני
י
יוסף
עבודה בהייטק
בהמשך לשאלתך הייתי מוכן ללמוד משהו שקשור לתחום התשתיות או תחום האינטרנט (לא התוכנה ולא החומרה) קצת קשה לי להסביר מה בדיוק אני רוצה כי אני לא כל כך יודע ומכיר את התחום. אני היום לומד לתואר ראשון אבל בתקשורת. הייתי רוצה לדעת האם אפשר ללמוד קורס בנושא תשתיות אינטרנט. אשמח לקבל ממך עוד פרטים אודות אופי המקצוע. תודה :)
ש
שני יונגר
קורס מנהל רשתות תקשורת
שלום יוסף,
בהחלט כן, אתה יכול ללמוד קורסים בתשתיות תקשורת או קורס מנהל רשתות תקשורת. בין הקורסים תמצא את הנושאים הבאים: CCNA, CCENT' MCSA, MCSE. כלל הקורסים הללו עוסקים בניהול רשתות תקשורת והקמת רשתות תקשורת. צירפתי לך הסבר מפורט לגבי הנושא בקישור בתחתית התשובה שלי.