היי... אני צריך עצה טובה מכל מי שמבין בנושא פרויקט "עתידים". בשנה הקרובה אני מתכננת להתחיל ללמוד מדעי המחשב, אני גרה באשדוד וחשבתי ללמוד במכללה במרכז משום שאני לא יכולה להרשות לעצמי לימודים באוניברסיטה,וכך תוך כדי חיפוש עזרה פורמים, ענה לי בחור שאל האם יש לי פסיכומטרי מעל ל-600 עניתי שכן, וסיפר לי שאני עומדת בדרישות של פרויקט עתידים, ששאלתי אותו מה זה בדיוק? הוא סיפר לי, שזהו פרויקט לצעירים המעוניינים ללמוד ונמצאים עומדים בדרישות שהם: אזור מגורים בפריפריה ופסיכומטרי 600+ ואין לכם את האמצעים למימון הלימודים, הפרויקט מאמץ כל אחד 1.נותן מימון מלא ללימודים 2. מלגת קיום חודשית 3. ניסיון בחברה מובילה בתחום 4.מחשב נייד 5. עבודה לאחר התואר בחברה... קשה להאמין אהה גם לי היה קשה לכן הלכתי לחפש את פרויקט עתידים ובררתי אצלם וחברים הדברים נכונים.. ועכשיו אני מחפש בפורמים שונים סטודנטים שמבינים בזה, עד עכשיו פנו אליי 2 מהמרכז האוניברסיטאי אריאל שאמרו שהם ניסו להתקבל לפרויקט ממקומות שונים והמקום היחיד שהצליח להכניס אותם זה באריאל ששם יש את אחוז הסטודנטים המאומצים הגבוה ביותר בפרויקט.. אשמח לתגובה..... יום נעים
מ
מיטל
תשובה לתמר
שלום תמר בן כמה אתה? והאם אתה בוגר תיכון? הפרוייקט שתארת כאן בפנייתך הינו פרוייקט הפונה לבוגרי תיכון מצטיינים אשר מקבלים מלגה ללימודי תואר ראשון ובסיומו משתלבים הסטודנטים בעבודה בצה"ל. אני ממליצה לך לפנות ישירות לעומתת עתידים ותוכל לקבל את כל הפרטים. בהצלחה מיטל