שלום. אני מעוניין ללמוד קורס בג'ון ברייס או האקר יו אבל לפי מה שאני מבין ועם מי שאני מדבר תמיד אומרים שעדיף ללמוד תואר או במדעי המחשב או בהנדסת תוכנה כי הקורסים האלה לא יעילים. הייתי מאוד רוצה לדעת אם אני לומד קורס באחד מהמקומות האלה: 1.איפה יותר כדאי? 2.האם אני מסיים שם קורס מסוים,האם מקומות עבודה יקבלו אותי לעבודה? 3.האם לסיים קורס באחד המקומות האלה זה נתפס בעיני המעסיקים כמקום מספיק טוב ללמוד את הקורסים האלה ? 4.מה אתם ממליצים לעשות?
H
HackerU
קורס מקצועי
שלום יוסף, לא צייינת איזה קורס אתה מעוניין ללמוד אך אני אשתדל לענות לך. בהחלט יש מקומות עבודה שדרישות הקבלה שלהם הן קורס או הסמכה רלוונטית. החומר בקורסים כולל את כל הידע המקצועי שעלייך לדעת על מנת לעסוק במקצוע. אני ממליצה לך לקרוא קצת סילבוסים ולהתייעץ עם בוגרים של קורסים שונים בנוסף תיכנס לאתרי דרושים ותראה מהן הדרישות המקצועיות. בהצלחה.
ש
שני יונגר
לימודי מחשבים
שלום יוסף,
למנהלי הפורום אין אפשרות לערוך השוואות בין מכללות או מוסדות לימוד בכלל. עם זאת, בחלק מהתחומים במחשבים חובה להיות אקדמאי ויש כמה תחומים שבהם ניתן לעסוק כם ללא תואר אקדמי.
קח בחשבון כי לחלק מהתחומים בעולם המחשבים וההיטק בכלל יש תוקף קצר מאוד (אחרי גיל 35 לא ניתן להכנס לתחומים רבים בעולם המחשבים לצערי).