הי שלום לכולם, אני לא מזמן השתחררתי מהצבא ותאמת כבר רוצה להתחיל ללמוד, הייתי בראיון בהאקר יו והכל נירא לי טוב ויפה, אבל התגובות על המקום נטו מתוך גוגל העלו ספקות רבות לגבי המקום, הדבר היחיד שמרגיע זה שהביקורות הן ב2007-8-9 במיוחד לגבי ההתחיבות לעבודה, אשמח לתגובות!
ש
שני יונגר
ערוך סקר שוק
שלום ג'ניה,
מנהלי הפורום לא יכולים לערוך השוואות בין מוסדות הלימוד. אם הלכת רק למכללה אחת ואתה לא בטוח לגבי מה דעתך עליה לך לעוד שתיים שלוש אחרות. יש המון מכללות המלמדות את תחום המחשבים ולכן כדאי מאוד לערוך גם סקר שוק וגם השוואה ביניהם.
בברכה, שני
י
ירון אסף
מקום ללמוד
ממה שאני הבנתי הם מאוד השתפרו בזמן האחרון והיה שם שינוי , אבל כמו שענו לך כבר אתה לא יכול להסיק לפי מקום אחד בלבד לך תבדוק כמה מקומות - 3 לפחות לדעתי סהכ וכך תבין ואל תתבייש תבקש לדבר עם המרצה לפני להבין מה הרקע שלו וכמה קורסים העביר כבר אחכ תוכל להחליט בלב שלם כשאני חיפשתי נשארתי בסוף עם האקריו עם גון ברייס ועם נס ובסוף הלכתי לשיעור ניסיון ובחרתי בנס רק בגלל המרצה - אריק מועלם שהשאיר עליי את הרושם הטוב ביותר מכולם ממליץ עליו בחום. תתמקד במרצה בדרכי הגעה בעלות כוללת והאם זה כולל מבחנים אבל באמת הכי חשוב זה המרצה והאם יש להם ניסיון בשטח וכמובן כל אחד מסתדר הכי טוב עם מישהו ספציפי שמתאים לו אז שווה גם לדבר עם המרצה בהצלחה