שלום רב וגמר חתימה טובה רקע- בן 49 נכה צה"ל , פגוע ראש, חרש מוחלט כולל קשיים בהליכה עובד מזה יותר מ 20 שנה במחשבים- טכנאי כללי, רוצה ללמוד פיתוח תוכנה, בניי תוכנה משלי לשימוש בבית או בעבודה ולא למסחר יש לי כל השות תכנות הקיימות, C#, C++, JAVA וגם VB 2010 אין לי רקע בתכנות פרט למה שלמדתי בספרים על בניית משחקים ב VB בספרים שיש לי- ויש לי ספריה מלאה הכל עברית ומסתייע ברשת באנגלית, אין הסברים על פיתוח תוכנה אלא על השפות תכנות ומאפייניהם, רוצה לדעת איך להתחיל בבנייה מה השלבים הראשונים- לדוגמה, ארצה לבנות פתיקת, יענ מין מזכרת שאדביק על שולחן עבודה ואם אזדקק לרישום הערב כלשהי אפתח הפתקית וארש/ושם הכל כולל שמירה והדפסה, ולא להסתייע בוורד או תמלילן מובנה, הפתקית רק דוגמה כדי להמחיש ולדעת איך העסק מתנהל בכלל אודה על כל הכוונה וסיוע בנוושא בברכת מועדים לשמחה וגמר חתימה טובה עמירם
ש
שני יונגר
בקשה להבהרה
שלום עמירם,
אנא הסבר בדיוק מהי שאלתך, הדברים אינם ברורים במדוייק. האם אתה שואל כיצד ללמוד את התחום או לגבי חומרי לימוד או מורה פרטי?
אשמח אם תוכל להבהיר את הנקודה.
בברכה, שני
ע
עמירם
מענה ועידכון
שלום שני ותודה על המענה לשאלתך, אני רוצה ללמוד פיתוח תוכנה בעצמי, לדעת איך העסק מתנהל, באיזה שפה הכי קל והכי מהר אפשר ללמוד, הכל כמובן עצמי ללא מורה או כיתה כי אני לא מסתדר בכלל בכל קטגוריה, עקב המגבלות שלי שציינתי, לכן מעדיף ללמוד בעצמי, על אפ הקשיים והבעיות, לכן שאלתי בפורום זה על אפשרות של למידה מרחוק כאן- פיתוח ובניית תוכנה, לא למסר אלא שימוש אישי
ש
שני יונגר
לא שידוע לי על קורסים כאלה
שלום עמירם,
אנני מכירה קורסים בתכנות שהם באון ליין. הדרך היחידה היא באמת ללמוד לבד באמצעות ספרי לימוד או באמצעות קורסים או מורים פרטיים.