היי אני בת 30 עוד שניה וממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני באה מתחום המחשבים, אני עובדת כרגע בתמיכה טכנית במוקד מערכות מידע, כבר כמעט שנה אני עובדת שם אבל חייבת להתקדם הלאה גם מבחינת השכר וגם מבחינת התפתחות במקצוע עבדתי שנה בתמיכה טכנית של חברת DELL, תמיכה טלפונית של המחשבים הניידים והנייחים של דל עבדתי שנה וחצי במשטרה כאזרחית עובדת משטרה כטכנאית מחשבים ביחידת המיחשוב ובנוסף הייתי אחראית על עיצוב מצגות ואירועים במשטרה ועשיתי את העיתון של המחוז. לא יודעת מה ללמוד האם לצאת לגמרי מתחום המחשבים או להמשיך בתחום המחשבים וללמוד MCITP או אבטחת מידע, אשמח לעזרתם אם תוכלו לייעץ לי אשמח לשמוע.
ש
שני יונגר
איפה מתחילים
שלום הדר,
את שואלת כאן שאלה שרק את יודעת לענות עליה, לצערי. אני רואה כי עשית מגוון של תפקידים ותמחומים שונים ואני בהחלט חושבת שמומלץ מאוד שתשבי ותעשי חושבים ברצינו עם עצמך. גיל 30 הוא בהחלט גיל מבלבל אצל רבים המחפשים את עצמם תעסוקתית עדיין בגיל זה ויש תחושה כי כבר חייבים לדעת מה רוצים ומה אוהבים.
אני מבינה ומסכימה עם עניין אחד שבו כדאי תמיד לטפל והוא דרך למצוא איך להגדיל את ההשתכרות שלך. האם לא תוכלי למצוא אפיקי התקדמות בתוך החברה בה את עובדת כיום? במידה ולא אז את יודעת הכי טוב מה את אוהבת לעשות כי בהחלט בדקת תחומים שונים מאוד זה מזה.
אולי כדאי שתלכי לייעוץ תעסוקתי מסוג כלשהו ותראי אם יש תחומים שלא חשבת עליהם, או שאת רוצה להמשיך בתוך העולם בו את נמצאת כיום.
האם תוכלי לכתוב לנו מה את אהבת בכל אחד מהתחומים הללו ומה הסב לך את ההנאה הגדולה ביותר בעבודה? כדאי להתחיל משם.