שלום, הייתי רוצה לקבל הכוונה לגבי הקורס הנ"ל אני מעוניינת לעשות הסבה לתחום התכנות, אך לא יודעת, מה הכיוון, מה נדרש היום בשוק יותר, מהן רמות השכר הצפויות, באיזה מקומות כדאי ללמוד את זה? אני בת 35 ולכן חשוב לי מאוד לא לטעות בקבלת ההחלטה
תודה רבה
ש
שלומי
אשמח לקרוא גם על ההמלצה לאיזה כיוון לגשת
שלום, גם אני מעוניין לעשות הסבה לתחום התכנות, אך לא יודע, מה הכיוון, מה נדרש היום בשוק יותר, מהן רמות השכר הצפויות, באיזה מקומות כדאי ללמוד את זה? אני בן 38 (בעל משפחה וילדים) ולכן גם לי חשוב מאוד לא לטעות בקבלת ההחלטה.
קראתי קצת על שפת JAVA שהיא מאוד מקובלת ונחשבת חדשנית אשר אפשרויות התעסוקה בה גדולות כי היא מכסה גם תיכנות של אפליקציות לסלולרים וגם לאתרי אינטרנט. מצד שני, מכיוון שאין לי ניסיון בתיכנות פרופר (ש לי ידע וניסיון בתיכנות ב VBA באקסל אך זה לא תיכנות פרופר, שאני יכול לעשות בו שימוש מחוץ לאקסל) קראתי גם על קורס מטמיעי SAP. האם יש דרישה לאלו?
רב תודות!!!
ש
שני יונגר
ללכת מהסוף להתחלה
שלומי וטלי שלום רב,
עולם ההייטק משתנה בקצב מהיר מכפי שבכלל אפשר להאמין. ולכן, תחום אשר רלוונטי היום עלול להיות לא רלוונטי בכלל בעוד מספר שנים.
אני אציע לכם הצעה הפוכה לפני שתבחרו מה ללמוד ואיפהב ללמוד אני חושבת שאולי כדאי שתלכו לחברות השמה להייטק ותלמדו מהם את תחום התעסוקה בתחום. אני חושבת שהם יוכלו אפילו לומר לכם אילו קורסים הם יותר דרושים כיום (לא כולם מצריכים 4 שנות לימודים). אני לא יודעת מאיזה תחום אתם מגיעים אבל במידה ותחום המחשבים מצריך מיכם השקעה גדולה ושינוי משמעותי בחיים כדאי מאוד תעשו את השיעורים לעומק.
מומלץ שתבררו בשתי חברות אלו המשתמחות בתחום למיטב ידיעתי נישה או מטריקס. וודאי הם לא היחידים אך הם נמנים על הגדולים בתחומם.