שלום, אני רוצה ללמוד קורס מנהלי רשתות ואמרו לי כמה אנשים מעולם ההייטק שאני צריך לעשות קורס קדם של טכנאי מחשבים ורק לאחר מכן אני יכול ללמוד את הקורס שאני רוצה. הם אומרים בלי הקורס "טכנאי מחשבים" אני לא יבין על מה ידברו בכיתה כשאני אלמד ברשתות.כשהייתי בגון ברייס הם אמרו לי שאני לא חייב קורס של טכנאי מחשבים אלא הם נתנו לי לעשות מבחן(שעברתי אותו בקלות) אם אני עובר אותו אז אני מתאים ללמוד בקורס רשתות, אבל המבחן היה קל מדי ונראה לי שהם בכוונה נתנו לי מבחן כזה......וכל זה כדי למכור לי את הקורס. תגידו לי בבקשה האם אני באמת צריך ללמוד את קורס טכנאי מחשבים לפני רשתות או אפשר להסתמך על המבחן של גון ברייס?
H
HackerU
קורס מנהלי רשתות MCITP
אין ספק שצריך איזשהו ידע ולו רק בסיסי בתפעול מחשב, התקנה ופתרון בעיות המחשב ברמת חומרה ותוכנה, שלשם כך קיים קורס טכנאי מחשבים אך תוכל לקרוא וללמוד זאת גם מהאינטרנט. אינך צריך קורס זה בשביל ללמוד ניהול רשתות. ממליץ לך לקרוא סיליבוסים של קורסי ניהול רשתות ותבין מה באמת לומדים שם וכמה ידע בסיסי באמת נחוץ, שכן תלמד בקורס כזה על מערכות הפעלה של ווינדווס ולינוקס לעומק + הקמה ותפעול של רשתות תקשורת ויש אף קורסים שכוללים בתוכם האקינג.