שלום. אני כרגע עורכת וידאו אך הייתי רוצה להרחיב את אופקי ולהוסיף לעצמי עבודה בתחום שמעניין אותי והוא תחום בניית האתרים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הקור של mentor בתל אביב, והאם זהו קורס שבאמת ניתן לאחריו לבנות אתרים ולעסוק בזה באופן מקצועי.
תודה רבה, רינת.
מ
מר חן בירן
בניית אתרים
הי רינת, איני יכול להמליץ או לומר דברי דיבה על מכללות שונות בארץ. איני מכיר את המכללה הזו אך הייתי ממליץ לך לבדוק מספר דברים: * מהי השפה הנלמדת? המומלצת ביותר כיום היא PHP * כמה שעות לימוד? מסלול מקיף אמור להכיל 350 שעות מלאות לפחות * האם יש גם נושאים של אבטחת מידע, עיצוב, קידום אתרים?
בהצלחה
ר
רינת
תודה רבה על התגובה המהירה
מתנצלת מראש על אורך ההודעה:
בקשר לפרטים: הפירוט של הקורס הוא כזה: HTML, DreamWeaver, FLASH, ג'ומלה, שיווק באינטרנט,וכתיבת תוכן לאתר, העלאה אתר לשרת.. סה"ע 98 שעות (128 שעוץ אקדמאיות). אך אני לא בטוחה שזה לא מתעסק יותר בעיצוב האתר מאשר בנייתי כי ככל הידוע לי פלאש למשל זה יותר קטע עיצובי
כמו כן מצאתי מקום אחר ששם באמת מתעסקים יותר בHTML, PHP, CSS, JavaScript, MySQL, מערכות ניהול תוכן – פיתוח עצמי+WORKSPACE, קידום אתרים אורגני ואופטימיזציה. זה באמת קורס הרבה יותר מקיף של כ200 שעות(266 שעות אקדמאיות) וכמובן יותר יקר , אך הוא נראה לי קצת יותר מקצועי.
השאלה היא עד כמה אני צריכה להתעמק בלימוד הנושא,או שהקורס הראשון אולי יכול להתאים לצרכי. אני פוחדת שהקורס השני הוא מאוד טכני ודומה ממש לתיכנות מחשבים.
סה"כ מה שאני רוצה זה לדעת כיצד לבנות אתר, ולקדם אותו, ולהיות מסוגלת לעבוד במקצוע הזה בשוק, בנוסף למקצוע שלי (עריכת וידאו). אני מרגישה שאני צריכה לדעת עוד מקצוע כדי שאם משהו לא יסתדר בתחום הראשון, תמיד יהיה לי עוד משהו להציע, וכמובן-שתהיה לי היכולת לשלב את שניהם במקביל אם אוכל.
שוב מתנצלת על האורך של ההודעה
מ
מר חן בירן
הי רינת
הי רינת הכל שאלה של מה את מחפשת, בניית אתרים היא באמת סוג של פיתוח תוכנה אבל ברמות יותר פשוטות או כפי שמכנים אנשי המקצוע fast & dirty אם את מחפשת להתפרנס מבניית אתרים - משמע לבנות 8-10 אתרים שיניבו כל חודש כמה מאות שקלים את חייבת ללמוד יותר פיתוח ופחות קידום,במקרה הזה מדובר על מסלול של 400 שעות בערך.אמור לעלות 14,000-16,000 ש"ח . אם את רוצה את זה כתחביב או כעוד משהו-קורס של 200 שעות אמור להספיק לך - הכל שאלה של מטרה. אל תחששי מלימודים טכניים - בסוף זה תמיד החלק הכיפי ולא משנה מאיזה רקע את באה.
חפשי מקום שנותן לך התנסות כלשהי דווקא בצד הטכני כדי לוודא האם התחום מתאים לך. בהצלחה , חן