בצומת דרכים בחיים לגבי לאן להמשיך. שנים בQA-כשלמדתי הרבה (רשתות, סיקיוריטי, סטורג' וכו).מתלבט מה הלאה כי איני רואה עצמי מתבגר בתחום בדיקות ידניות. גם קשה להתקדם ניהולי לכן חשבתי על קורס תכנות בפייטון ומשם לdevops או אוטומציה. הבעיה שאני לא בטוח שאצליח לעשות את המקפצה הזו ללא ניסיון (שוב קשה בתוך החברה). מה גם אני לא בטוח שאני מתחבר לתכנות. הייתי מאוד רוצה להתחבר לתחום ניהול מוצר PM אבל שוב -ללא ניסיון יהיה קשה. מנסה למצוא את המעבר הטבעי להתקדם בחיים. תודה רבה - ניר.
ש
שני יונגר
מה לגבי השכלה אקדמית מתאימה?
שלום ניר,
אני לא רואה שכתבת משהו לגבי השכלה אקדמית, כי למשרות כמו מנהל מוצר PM יש צורך בשכלה אקדמית לפי המעסיקים. מעבר לזה אם אתה מאמין שיש לך את הכישורים והיכולות לעסוק בתחום התחלת לחתור לכיוון. לך לראיונות עבודה ולמדת את עצמך ואת הצרכים בשוק. זה לא בלתי אפשרי למרות שדורשים ברובה המקרים בעלי ניסיון בתתחום הספציפי של שנה לפחות. אם אתה מאמים שאתה מתאים ויכול לעשות את העבודה טוב, אל תהסס והתחל להציע את עצמך כמנהל מוצר.
PM
היי, בהמשך לשאלה הקודמת שלי. איך אגרום לכך שיזמנו אותי לתפקיד מנהל מוצר ללא ניסיון? אף אחד לא מתקשר אליי
ש
שני יונגר
דרכים אחרות למציאת עבודה
שלום ניר,
יש היום המון דרכים למצוא עבודה. יש הכשרות שלמות שמעבירים אנשי מקצוע בתחום כדי ללמד כיצד להצליח למצוא עבודה בשוק העבודה של ימינו. אני חושבת שאחד המקורות שלך צריך להיות ברשתות החברתיות כמו למשל: לינקדאין, פייסבוק ואפילו וואטסאפ. שם יש הרבה מאוד אפשרויות למהירי תגובה. שקול את העניין הזה.