איזה שאלות שואלים במחני כניסה לתקשורת. אני מנסה להתקבל לסמינר הקיבוצים לתקשורת וקולנוע אבל אין לי מוסג מה לעשות ברעיון ומבחני כניסה
נ
ניצן
בקשר לזה
אני לא באה לשפוט אותך יכול להיות שאת עולה חדשה או משהו, אבל דבר ראשון חייבת להיות לך עברית רהוטה ללא שגיאות כתיב... אני עשיתי מבחן ידע כללי בספיר שאלו בעיקר על ההיסטוריה של המדינה, אקטואליה, קצת מוזיקה, סרטים.. לא משהו שניתן להתכונן אליו אני חושבת. לי היה גם ראיון קבלה, חשוב שתהיי את, הכי חשוב בעייני להראות שאת באה ללמוד מהסיבות הנכונות ואת רצינית ובאמת רוצה, לחייך ולהקשיב ולענות לעניין. בהצלחה!!!
ל
ליהי
היי ניצן
הבנתי שעברת את המבחן. כמובן שלמבחן של שאלות ידע כללי צריך ידע כללי בסיסי. השאלה במה מדובר ? שאלות על מנהיגי המדינה? היסטוריה תקשורתית? האם את מרגישה שיכולת לקרוא חומר על מנת להיות יותר מוכנה? תודה
נ
ניצן
ליהי
לפי מה שאני זוכרת היו שאלות בעיקר על היסטוריה של המדינה... אני מניחה שלא יזיק לעבור על ראשי ממשלות ושרים.. אולי גם על תאריכים חשובים... והכי חשוב בהצלחה... איפה את עושה את המבחן?
ל
ליהי
תשובה
האמת שאני רק בבירורים, אני הולכת לפגישת ייעוץ בספיר, שמעתי שמגמת התקשורת שם מעולה. איפה עשית?
נ
ניצן
ספיר
מתחילה בספיר שנה הבאה בע"ה..
ל
ליהי
וואלה
אני אשמח להתייעץ איתך בכמה נושאים אם עברת כבר את כל התהליך :] תצרפי אותי בפייסבוק lihi fisher תודה