היי רציתי לדעת איך נחשבים לימודי תקשרות חזותית במנשר והאם יש מקום באיזור המרכז שמומלץ יותר ללמוד תקשורת חזותית .
תודה :)
ש
שירה
תקשורת חזותית
היי שני, אומנם לא למדתי במנשר, אבל לפני שהתחלתי את הלימודים עשיתי בירור דיי מעמיק בנושא, ובסופו של דבר בחרתי ללמוד במרכז האונ' אריאל. לגבי מנשר, אני יודעת שהם מוצלחים בלימודי הקולנוע שלהם, ולמיטב הבנתי הם לא ותיקים בתחום ה'חזותית'.. בכל מקרה, אני יכולה רק לספר לך על המסלול שאני לומדת, ולעניין אותך. זה מסלול שנקרא "הנדסאי- אקדמאי", המשלב לימודי תואר הנדסאי עיצוב ותקשורת חזותית, ביחד עם תואר ראשון (בכל מיני התמחויות). אני בחרתי לשלב את זה עם לימודי תקשורת המונים, והתמחות בשווק ופרסום. כמובן, שלא חיייב לשלב, כמו רוב החברים שלי, שבתום שנתיים של לימודי העיצוב כבר יצאו לעבוד בחברות גדולות ומובחרות. אני השתלבתי בסטודיו פרטי, שמאפשר לי עבודה עם לימודים על מנת שבסיומם אוכל להשתלב בחברות פרסום גדולות בתפקידים שונים. בכל מקרה, המסלול במרכז ממש מוצלח ומהנה ביותר, וזכור לי כחוויה טובה במיוחד, מהשנתיים הראשונות ללימודים (עכשיו אני שנה רביעית ואחרונה!). המרצים מקצועים מאוד, והיחס אישי ומעודד. כמובן שחובה שתיהיה לך זיקה לאומנות, ראש יצירתי וידים טובות. מה שאהבתי במיוחד, בשונה ממקומות אחרים, שבכל הקורסים את לומדת עם אותם חברים, והכיתה לא משתנה מקורס לקורס. זה מאוד חשוב להרגיש בנוח בחברה בה את לומדת עיצוב, מכוון שזהו תחום חושפני, משקף המון על האישיות של המעצב, ועם כל הביקורות על העבודות חשוב להיות בסביבה תומכת ומחזקת, ולכן זה פלוס רציני. בהצלחה..