אני מעוניינת בלימודי תקשורת אבל דווקא עם ההתמחויות הקשורות בפרסום אינטרנט ועיצוב.
האינטרנט הוא תחום מתפתח ואני מעוניינת ללמוד במקום שהכי מתקדם מבחינת מרצים, ציוד, תמיכה...
מהן האפשרויות שלי? איפה אוכל ללמוד?
ש
שרון אשכנזי
התמחות בפרסום ואינטרנט
הי נועם
מאוד תלוי מה תרצה לעשות בעתיד. כדי להתמקד בעיצוב אולי כדאי לגשת למכללות שמתמחות בעיצוב. במסלול האקדמי המכללה למינהל, במסגרת תואר ראשון בתקשורת וניהול תוכל להתמחות בשני מסלולי התמחות רלוונטים "תקשורת דיגיטלית" ו"פרסום ותקשורת שכנועית" ולמעשה לשלב בין השניים. הדגש בבחירה מעין זו היא לשלב בין התחום הטכנולוגי לתחום הפרסום והשיווק.
שרון
ע
עמרי
תקשורת בהתמחות אינטרנט
היי נועם,
אני סטודנט שנה ג' בבית הספר לתקשורת של המרכז האוניברסיטאי אריאל בשומרון, ובמקרה אני גם במסלול תקשורת דיגיטלית, שמשלבת לימודים של נושאים שונים באינטרנט, בין היתר ניהול פרוייקטים, עיצוב, שיווק ופירסום באינטרנט. אני יכול להגיד לך שמניסיון שלי מקבלים פה הרבה כלים לעתיד, ומתמחים בתוכנות שונות שמאפשרות מגוון פעולות מבחינת האינטרנט. אני מאוד ממליץ, כמובן במידה ואת גרה במרכז.
לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות למזכירות בית הספר לתקשורת דרך הטלפון של המרכז האוניברסיטאי. אתר מוזמנת גם לראות פרטים נוספים באתר: www.ariel.ac.il.