ברצוני ללמוד מנהל עסקים בבן גוריון. פטור מהבחינה מקבל מי שציונו המינימלי הינו 91 בתואר הראשון ושלי הוא 90.23. יש לציין כי למדתי בבר אילן כך שהציון הממוצע הכולל שהינו 90.28 הוא כולל את המקצועות ביהדות. הציון הכולל שלי ללא היהדות אלא רק עבור המקצוע שלמדתי ההוא 92.1. ידוע לי שיכול להיות שלקראת סיום מועד ההרשמה- תלוי בכמות הנרשמים שלהם- האונברסיטה תוריד את סף הקבלה כך שגם עם 90.28 (במקום 91) אוכל להתקבל. אני ממש נמצאת על הסף וחבל לי להשקיע המון כסף, זמן ואנרגיה בקורס ומבחן כה מעייפיים כשאולי הוא לא הכרחי עבורי. מנסיונכם- האם לקחת את הסיכון והם לא יעשו כזה ביג דיל מסה"כ 0.72 נקודות שחסרות לי ללמוצע או שהם ממש מחמירים בהעניין? עלי להחליט מהר כי מועד סיום ההרשמה הוא 8.8 ואנו כבר ב-5.7. תודה
ל
למה לא עונים לי?
למה לא עונים לי?
למה לא עונים לי?
ח
חמדי טרבולסקי
מינהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון
שלום שירה, קשה לי לדעת, כי איני מכירה את המדיניות שלהם, לכן רצוי שתפני אליהם ותתייעצי איתם.
בהצלחה.
מ
מיטל ווארפול
תנאי קבלה למנהל עסקים
שלום שירה, כבוגרת תואר ראשון מאוניברסיטה עם הממוצע שציינת לא נראה לי שידחו את מועמדותך. יחד עם זאת בד"כ מי שלא עומד בסף הקבלה אך נתוניו מרשימים מוזמן לראיון אישי כדי שהסגל יוכל לדון במקרה. אני ממליצה לך להתחבר עם המזכירה בחוג ולנסות לקבל פרטים אילו מהקרטריונים לקבלה חשוב יותר ...... וכיצד ניתן לקדם את העניין בהצלחה מיטל