שלום לכם, מישהו מכיר את המרכז האקדמי בקרית אונו? האם המסלול לתואר שני שם נחשב בשוק העבודה?
ח
חנוך
מה זה אומר נחשב?
תראה יש 3 מטרות עיקריות ללכת לעשות MBA 1- לרכוש ידע וכלים 2- להוסיף שורה לרזומה 3- נטוורקינג
לדעתי את שלושתן אתה יכול להשיג בכל אוניברסיטה\ מכללה שתבחר
בקשר לקריה האקדמית אונו- ככל שידוע לי יש שם מרצים ברמה גבוהה (ירון זליכה שהיה החשב הכללי) ויש גם לא מעט בוגרים שלהם בעמדות מפתח בשוק
אבל חשוב שתבין שזה ממש לא משנה איזו חותמת יש לך על התעודה, מה שחשוב זה לאן אתה תיקח את זה
גילוי נאות- גם אני עומד מול הדילמות הללו וכפי שאתה מבין עשיתי הרבה בדיקות בנושא. כרגע החלטתי שלא להחליט ולדחות את הלימודים לטובת הקריירה
בהצלחה
ש
שמיל
מה זה אומר נחשב?
לגבי הקריירה- אני לא מצליח למנף אותה ואני פשוט רוצה לברוח מעולם המכירות הקובנציונאלי ורוצה משהו מתקדם ונחשב יותר.
ולגבי מה שאמרת על רמת המכללות/אונ'- לפי מה שהבנתי זה לא כזה נכון, כי הבנתי שמכלל אריאל לא כזו נחשבת ובסופו של דבר התואר שלהם לא ימנף אותי.. כמו שאתה רואה, אני עדיין בשלב הדילמה הרצינית..
י
יערה
לך תבדוק מקרוב
אם אתה יודע כבר איזה מכללה לא טובה לך זו התחלה טובה...
אני באותה סירה איתך ואני מתחילה עכשיו ללכת לימים פתוחים לשאול שאלות ולנסות להבין טוב יותר מה כל מוסד לימודים יכול לתת לי ואם בכלל יש הבדל כזה גדול או שזה באמת תלוי בי
ביום ראשון הבא אני הולכת לקריה האקדמית אונו יש להם יום פתוח וגם ביקשתי לדבר עם יועצת לימודים נראה לי שזה הדבר הכי טוב שיש לעשות אם אין לך חברים או מכרים שיכולים להעיד כותיקים בשוק העבודה
ש
שמיל
התייעצות נוספת
שוב אני, לאחר בדיקה מול מס' מנהלות משאבי אנוש מסתבר שכן ישנו סינון של קורות חיים לפי מוסד הלימודים בו למד המועמד. וקרית אונו אינה מקוטלגת במקומות הגבוהים.
בכל מקרה, שאלה לי, מכיוון שאני צריך לעשות המון קורסי השלמה, האם זה אפשרי לעשות באוניברסיטה/מכללה רק קורסי השלמה ולשלם עליהם.ללא צורך ב GMAT.
את שאר התואר אעשה באונ' הפתוחה.
מקווה שהייתי מספיק ברור...
ח
חמדי טרבולסקי
התייעצות נוספת
שלום שמיל, רק לאחר שהנך מתקבל ללימודים אתה משתלב בלימודי השלמה, כך שהתשובה היא לא!
א
איש אבירם
לימודי תואר שני
שמיל שלום.
תחילה עליך לבחון את סוגיית רצונך בתואר שני ולאיזה מטרה. אם רצונך להעשיר את עצמך בארסנל כלים משמעותי, וקידום בשכר ובמעמד? אזיי כל מסגרת אקדמית - בשפתך נחשבת. באם רצונך גם לפלס דרך למחקר והתפתחות אקדמית רחבה יותר. הייתי ממליץ ללמוד באוניברסיטה. בהצלחה.