שלום האם אפשר לדעת האם בזמן לימודים לתואר ראשון במנהל עסקים במכללות השונות גם מתקיימים לימודים מעשיים? אם כן באיזה אופן. זה מאוד מעניין אותי לפני שאני מחליט מה ללמוד אז אם אפשר להחברים בפורום לקבל מידע על המכללות השונות זה יהיה מעולה.
תודה
מ
מיטל
לימודי מנהל עסקים - נ. המבט שלי
היי צביקה, אני לומדת מנהל עסקים בקריה האקדמית אונו ולפחות אצלנו הלימודים מאוד מעשיים. אני אתחיל מזה שאומר שלימודי תואר ראשון כוללים תכנים יותר אקדמיים מתארים מתקדמים, מטעם הדברים. אבל, במסגרת התואר הראשון אני מקבלת את הערך הגבוה ביותר שיכולתי לקבל בתואר ראשון במנהל עסקים בארץ. אני בחרתי התמחות במערכות מידע ויזמות ואני לומדת מאנשים מדהימים מהתעשייה ומתנסה גם בפרוייקטים מאוד מעשיים.
השאלה שלך מאוד חשובה ורלוונטית ולתחושתי מאוד חשוב לבחור את מקום הלימודים לפי כמה התוכנית קרובה למה שקורה בשטח בפועל.
בהצלחה!
ד
דני
לימודי מנהל עסקים
בקריה האקדמית אונו האם את מרוצה מהמקום? אני מתלבט בין מנהל עסקים עם התמחות בשיווק ופרסום לבין המרכז האוניברסיטאי אריאל לימודי כלכלה ומנהל עסקים עם התמחות בשמאות מקרקעין. לאיזה כיוון עדיף לי ללכת?
מ
מיטל
אני מאד מרוצה מהלימודים בקריה
האקדמית אונו. עם זאת אני ממליצה לך לגשת ליום פתוח או לקבוע פגישה עם יועצת הלימודים ובאמת לקבל את המידע שיעזור לך להחליט- ממש חשוב שתאהב את מה שאתה לומד
מבחינת מוסד הלימודים, מנהלות, יחס והרגשה כללית אני יותר ממרוצה
וגם אחלה אנשים
מ
מירי
לימודים מעשיים
אני חושבת שכדי לך לבדוק בבינתחומי. יש שם כל מיני פרוייקטים אישיים המשלבים לימודים מעשיים מתחום מנהל עסקים. יש להם כאן פורום באתר.
ח
חמדי טרבולסקי
לימודי מינהל עסקים-לימודים מעשיים?
שלום צביקה, ברוב המכללות לתואר ראשון במינהל עסקים מתקיימים לימודים מעשיים הכוללים פרוייקטים, סדנאות וכד'..., רצוי לפנות למכללות הרלבנטיות מבחינתך ולבדוק מולם.
בהצלחה
כ
כוכי
לימודים מעשיים
במסלול האקדמי של המכללה למינהל יש דגש על החיבור לשטח כבר במהלך הלימודים. אני לומדת תואר ראשון במנהל עסקים -התמחות בשיווק, יש לי חברה שלומדת חשבונאות וחברה נוספת שלומדת התמחות במימון.. אני חיבת לציין שבמימון אני רואה את חברתי מנהלת תיק השקעות וירטואלי, וקיימים שם קורסים בשיתוף עם חברות שונות, זו שלומדת חשבונאות התחילה ללכת לראיונות לסטאז' כבר בסוף שנה א' , יש כאן יחידת סטאז' שעובדת על הנושא... ואני(שלומדת שיווק) לקחתי את לימודי התעודה בניהול תקשורת שיווקית כחלק מקורסי הבחירה שלי... מעניין ופרקטי....