שלום רב אני עו"ד שמעוניין ללמוד תואר שני במינהל עסקים. לתוכנית המנהלים של אוניברסיטת חיפה חסרים לי 20 נקודות במבחן הג'ימת (ביקשתי הקלות ללא הואיל מועדת החריגים). הציעו לי מהאוניברסיטה ללכת למסלול חדש שנפתח - מנהל עסקים עם התמקדות במשאבי אנוש. מסלול זה עולה כפול כמובן. שאלתי היא כזו, האם מסלול זה "נחשב" פחות בשוק העבודה בחוץ? מטרתי בלימוד התואר היא לעשות מעבר מקצועי מעריכת דין לתחום הניהול.
ח
חמדי טרבולסקי
mba עם התמחות במשאבי אנוש
שלום ירון, האם התואר הוא MBA? בדוק את תוכנית הלימודים של 2 התוכניות ועשה השוואה בינהן. בדר"כ תוכניות למנהלים עולות יותר מתוכניות רגילות? בדוק את התואר המוצע ומה הוא מקנה?
י
ירון
MBA במשאבי אנוש
כן התואר הוא MBA וכן הוא עולה כפול ההבדל בקורסים הוא (יש הרבה יותר כמובן הבאתי כאן רק את השונים): מנהלים יחסי אנוש
סוגיות במדעי ההתנהגות פסיכולוגיה חברתית חשבונאות פיננסית עקרונות החשבונאות חשבונאות ניהולית הערכת ביצועים ותגמול השקעות מיון קליטה ואיוש ניהול פיננסי מתקדם דיני עבודה עסקים אלקטרוניים ניהול כישורים ניתוח דוחות כספיים ניהול והתנהגות ארגונית בהיבט בינלאומי תרבות וניהול מידע וקהילה שיווק תעשייתי והי – טק מדידת משאבי אנוש ניהול התפעול פורום עסקים