שלום רב, בסוף יולי אסיים את לימודיי בהנדסאים מסלול ערב, התמחות לוגיסטיקה אני מעוניינת להמשיך לתואר ראשון אך חשוב לי שהלימודים יהיו אך ורק בשעות אחר הצהריים כדי לא לפגוע בעבודה. כיוון שהאוניברסיטה הפתוחה מהווה לימודים לפי הזמנים שמתאימים לי נראה לי שזו האופציה הטובה ביותר להמשיך במסלול ניהול והתמחות לוגיסטיקה. האם קיימים מוסדות נוספים (בצפון) שניתן ללמוד בהם בערב לתואר ראשון? האם אוכל לקבל "פטורים" מסויימים בעקבות לימודיי בהנדסאים?
ש
שני יונגר
לימודי ניהול מסלול ערב בצפון
שלום,
לימודי ערב תוכלי למצוא כמעט בכל המכללות. ביניהן: מכללת עמק יזרעאל, מכללת כנרת, המרכז האקדמי כרמל, גליל מערבי וכו'. תוכלי לקבל פרטים נוספים לגבי המסלולים מהשירות של האתר.
לגבי פטורים מלימודי הנדסאים אני מניחה שלא תוכלי להינות מהם, זאת מכיוון שהלימודים שסיימ ת אינם לימודים אקדמיים אלא לימודי הנדסאים-טכנאים וכאשר ניגשים לתואר ראשון בבקשה לפטורים לרוב מוסדות הלימוד דורשים סילבוס של התואר הראשון שחייב להיות מקביל על-מנת שתקבלי את הפטור המיוחל.
כדרי מאוד שתפני למוסדות הלימוד שנמצאים במיקום ג"ג שמתאים לך ותערכי השוואה גם בין אופי המסלולים וגם בין עלות הלימודים או כל נתון אחר החשוב לך.