אשמח לשמוע את דעתכם לגבי לימודי תואר ראשון במנהל עסקים במרכז ללימודים אקדמיים - אור יהודה.
ר
רמי
המרכז ללימודים אקדמיים - אור יהודה
מדובר במקום חדש שעדיין אין לו מספיק בוגרים כדי לבחון את הבוגרים. המקום היה בעבר שלוחת דרבי שיש לה שם לא טוב. יחסית למקומות הנחשבים במנהל עסקים כמו: הקריה האקמית אונו, המרכז האוניברסיטאי אריאל והמכללה למנהל הוא לא נחשב בכלל. והרמה במקומות האלה הרבה יותר גבוהה עם מרצים בעלי שם באקדמיה.
ל
לא משוחד
קשקוש
זה מדהים כמה מנסים להכפיש את המרכז ללימודים אקדמיים בכל הפורומים באינטרנט, רק חבל שזה לא מצליח. כבר ראיתי לא מעט תגובות מטעם שהזדהו בשמות בדויים תחת אותה כתובת מייל בלי לשים לב... לא חשוב.
לענייננו, בתור סטודנט שלומד במרכז תואר 2 במנהל עסקים אני יכול להעיד על רמת לימודים טובה מאוד שלא נופלת מאף מכללה אחרת . מרצים מעולים עם ניסיון ניהולי מהשטח והרבה אינפוט להביא לכיתה ובכלל..
ממליץ בכל לשון לבדוק.
ד
דן
לא מסכים איתך.
המרכז ללימודים אקדמיים באור יהודה אחד מהמכללות עם תנאי הקבלה הנמוכים ביותר. אין קושי בקבלה ואין כמעט סינון תלמידים. ואין לו בכלל שם בשוק לעומת המכללות היוקרתיות. מדובר במוסד צעיר למדי שהיה בעבר שלוחה של דרבי מה שבטוח לא מוסיף למוסד.
לא ממליץ בכלל!!!! עדיף להשקיע ולהתקבל למקומות יותר מוכרים ונחשבים.
ד
דנה
לדעתי זה מאוד תלוי
בתור סטודנטית של המרכז שסיימה שם תואר 1 אני יכולה להמליץ אך עם הסתייגות שלדעתי משקפת נאמנה את דעת הרוב (כולל הסטודנטים והבוגרים) - לימודים במרכז שווים אך ורק במתכונת ערב עם שילוב של משרה מלאה בתחום העיסוק של הלימודים. למעשה, אחד היתרונות הבולטים של המכללה הוא מערכת שעות מאוד נוחה לעובדים במשרה מלאה , וזה מה שקורה בפועל - כ 80% מחבריי לספסל הלימודים עבדו עבודה אמיתית במשרה מלאה וצברו ניסיון ב3 שנות התואר , מה שמקנה יתרון יחסי בהתקדמות בעבודה. אם אתה לא מתכנן לעבוד במשרה מלאה בתחום הלימודים שלך (אפילו משרת כניסה זוטרה) - לא הייתי ממליצה על המכללה בדיוק כי השם שלה בחוץ לא מי יודע מה והמעסיקים לא כל כך מכירים אותה. מה שכן המעסיקים מעריכים זה ניסיון - וכאן באמת יש יתרון למכללה. בכל דרך אחרת - הייתי ממליצה לא ללמוד באור יהודה אלא להשקיע וללמוד במכללה למנהל או הבינתחומי שנחשבות טובות הרבה יותר (למעט האוניברסיטאות כמובן)