אני כרגע עובד בחברת הייטק גדולה (כחמש שנים כבר) בתחום הפיתוח, ולאחר התלבטויות גדולות החלטתי ללכת ללמוד מנהל עסקים - תואר ראשון (במחשבים קצת מאסתי, ולא חושב שהתואר יוסיף לי), הדבר החשוב לי הוא לשלב את הלימודים עם העבודה - כלומר לימודי ערב או אולי רק יום אחד בשבוע ביום (לא יודע מה האפשרויות), אשמח לשמוע איזה מוסדות מציעים מסלול כזה? כמו כן מעניין לשמוע מאנשים שעשו את התהליך הזה (עבדו/עובדים בהייטק ולמדו מנהל עסקים), האם התואר יעזור לי להתקדם לתפקידים ניהוליים בעבודה? ומה הכיוונים התעסוקתיים אחרי התואר?
ש
שני יונגר
תואר ראשון במנהל עסקים
שלום בני,
לגבי מסלולי ערב במנהל עסקים, תוכל ראשית להעזר בשירות של האתר, אך עם זאת לימודים של פעם בשבוע קשה יהיה לך למצוא ולסיים אותם בזמן סביר.
לתואר ראשון יש לצבור לפחות 120 נקודות זיכוי, כאשר ממוצע כמות הנקודות לקורס בתואר הוא 3. לפיכך, קורס של פעם בשבוע עלול להסתיים רק לאחר 10 שנים, ואני בטוחה שזה לא הכיוון שלך.
ישנם תארים בלימודי ערב הדורשים יותר מערב אחד בשבוע.
לגבי כיוונים תעסוקתיים: ראשית, תוכל להתקדם בעבודה, אך כמובן שתוכל גם לשנות כיוון לחלוטין לכיוון של תפקידי שיווק או משאבי אנוש וכמובן תפקידים פיננסיים למיניהם.
האפשרויות לבוגרי מנהל עסקים הם רבות מאוד ובשילוב עם ידע במחשבים וודאי תמצא את עצמך כאטרקטיבי ביותר בשוק העבודה.
פנה לשירות של האתרא לקבלת מסלולי לימוד המתאימים לך.
בברכה, שני
ד
דן
לימודים עם עבודה
ידוע לי שלימודים שאפשר לשלב עם העבודה ניתן ללמוד במכללת נתניה, במרכז האוניברסיטאי אריאל והקריה האקדמית אונו ואני בטוח שיש עוד... ואני מאמין שהתואר יעזור לך מאוד בהתקדמות בעבודה.