אני חושבת על לימודי מינהל עסקים ככל הנראה במכללה למינהל. המכללה קרובה לי לבית ולפי מה ששמעתי היא איכותית וברמה גבוהה במינהל עסקים. רציתי לדעת אם מישהו למד שם ויכול להמליץ ? בנוסף, האם במסגרת לימודי מינהל עסקים לומדים פרסום ? או שיווק ? האם אני חייבת להיות מעולה במתמטיקה ? או שמספיק שעשיתי 4 יח"ל בבגרות ? מהם אפשרויות התעסוקה לאחר סיום התואר ?
ש
שרונה קרני
לימודי פרסום במסגרת לימודי מנהל עסקים
שלום יש הטוענים כי מי שמתאים ללמוד מנהל עסקים הוא אדם שלא מפחד ממספרים, למרות שאין צורך במתמטיקה גבוהה, צריך רק גישה חיובית למספרים. בקורסים הכמותים יהיה עלייך להשקיע ולתרגל , אני מכירה המון בוגרי 4 יחידות שסיימו את התואר בהצלחה.
מספר מוגבל של סטודנטים מצטיינים בהתמחות בשיווק משתלבים מדי שנה בתוכנית לימודים מתקדמת המועברת בשיתוף עם ארגון הפרסום העולמי (IAA (International Advertising Association. התוכנית מתמקדת בפרסום, יחסי ציבור וקידום מכירות ומאפשרת לסטודנטים להשתתף במיזמים בינלאומיים של הארגון. סיום בהצלחה של התוכנית, מקנה למשתתפים תעודה מטעם ארגון הפרסום הבינלאומי IAA. ה-IAA פועל ב-99 מדינות, שחבריו כוללים אנשי תקשורת שיווקית וארגונים העוסקים בפרסום וכן אוניברסיטאות ומכללות במקומות רבים בעולם. בוגרי התכנית זכאים להשתתף בפרוייקט גמר מעשי במשרדי פרסום בארץ ובעולם.
המשרות האופייניות לבוגרי ההתמחות הינן; מנהלי שיווק, מנהלי מוצר, מנהלי ערוצי שיווק, מנהלי מותג, מנהלי צוות מכירות, מנהלי פרסום ותקשורת שיווקית, אנליסטים, פלנרים, תקציבאים, אנשי קריאטיב, ועוד. בהצלחה
נ
נירית
המלצה
אני מתלבטת באותה השאלה כבר שנתיים האם ללמוד מנהל עסקים או לא. השנה החלטתי אני מתחילה ללמוד. ממה שאני יודעת לא חסר מקומות בהם ניתן להשתלב בסיום התואר. השכר משתנה ממקום למקום אך זאת אחלה נקודת התחלה. כולם אומרים שבסופו של דבר המון תלוי בבן אדם, מי שטוב ושאפתן יצליח (-: הייתי בשלושה ימים פתוחים ואני עדיין לא בטוחה איפה ללמוד. ביום שישי אני הולכת ליום הפתוח במכללת נתניה, חבר שלי לומד שם משפטים והוא המליץ בחום.. את מוזמנת להצטרף ולקבל עוד פרספקטיבה.. (-:
מה שלא תחליטי ללמוד ואיפה שתחליטי ללמוד שיהיה בהצלחה!!!