לאנשי הפורום שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בלימודי תואר ראשון במסלול של אנשים שעובדים וכרגע נתקלתי ב 3 אופציות, אשמח אם תמליצו לי על העדיפה שבהם. 1. B.A במינהל עסקים בהתמחות מימון ובנקאות. התואר הוא של המרכז האקדמי כרמל, לפי מה שהבנתי על התואר עצמו כתוב: "B.A במינהל עסקים בהתמחות מימון ובנקאות" ולא על הנספחים. התואר הוא במתכונן של 2 ימים בשבוע.
2. B.A רב תחומי בכלכלה -מנהל עסקים ומשאבי אנוש התואר הוא של המכללה האקדמית צפת ( התואר של בר אילן ובדיפלומה אמור להיות כתוב גם בר אילן ) לפי מה שהבנתי על התואר כתוב רב תחומי והמנהל עסקים ומשאבי אנוש זה נספח נוסף. התואר הוא במתכונן של 2 ימים בשבוע.
3. B.A בניהול וארגון משאבי אנוש. התואר הוא של המכללה האקדמאית כנרת עמק הירדן ( התואר של בר אילן ובדיפלומה אמור להיות כתוב גם בר אילן ) ואם הבנתי נכון גם זה תואר רב תחומי ורק בנספח נוסף כתוב בהתמחות של ניהול וארגון משאבי אנוש. התואר במתכונת של יום אחד בודד בשבוע.
השאלה שלי היא עם איזה תואר לדעתכם עדיף לצאת לשוק העבודה והאם יש איזה עדיפות מסוימת לכיתוב או החסות של בר אילן. כמו כן במכללת כנרת וצפת העלות היא כמחצית מרכז האקדמי כרמל. אם יש אנשים שלמדו באחת מן המכללות אשמח לחוות דעת כללית על המקומות והמלצות במידה ויש. בתודה ירון
ש
שרונה קרני
בחירת מסלול לימודים B.A
שלום בתור אחראית פורום איני יכולה להמליץ על מוסד כזה או אחר, אני משאירה זאת לחברי הפורום. אני ממליצה לך לפנות למוסדות השונים לפגישת יעוץ, לדבר עם בוגרים וסטודנטים ולקבל החלטה. בהצלחה
י
יניב
מנהל עסקים בהתמחות מימון
מומלץ , אני כיום לומד את התואר במרכז ללימודים אקדמיים (מכללה אחות של מרכז אקדמי כרמל) - קורסים מרתקים ומעניינים ביותר אשר ישמשו את הלומד הרבה אחרי שיסיים את התואר מאחר ותחום המימון (בניגוד לכלכלה "המסורתית") הוא מאוד פרקי וניתן ממש לראות בכל יום איך לימודי המימון עוזרים לאין שיעור בקבלת החלטות כספיות. בכל אופן אני בטוח שגם תואר בכלכלה בסופו של דבר טוב ולאחריו ניתן להשלים MBA במימון אך למי שמעוניין כבר ללמוד את התחום אני ממליץ בחום מתוך ניסיון, מה שכן זה תואר לא קל וצריך להשקיע הרבה ע"מ להצליח