רציתי להזהיר את כולם מלימודים במכללה הזו! אני תלמיד שנה א' שם המכללה חדשה ועל כל היתרונות שבדבר ישנם המון חסרונות שעולים עליהם... המכללה לא מקצועית בעליל ! 140 איש בכיתה , מרצים בינונים ומטה וחוסר מענה מצד ההנהלה לגבי כל תלונה שהיא בהקשר הנ"ל. אנו משלמים שכר לימוד אסטרונומי וללא צדק כלל וכלל... נכון שהמכללה חדשה וכל הציוד חדש ומרשים אבל בשורה התחתונה הרמה המקצועית שואפת לבינוניות ומטה.. חשוב לי לציין שזו לא רק דעתי אלה דעתם של כל לומדי שנה א' או לפחות רובם! בנוסף רוב קורסי המכללה לא מתקבלים באף בית ספר אחר דבר שמאלץ אותנו להתחיל מאפס או להישאר לא מרוצים. אנא בדקו את הנושא לפני רישום למכללה זו.
ר
רועי
נ.ב
שכחתי לציין שאני לומד מנהל עסקים, אין לי שום ידע לגבי מה שקורה במקצועות האחרים שנלמדים במכללה זו. מקווה שעזרתי לכם, כי לי הולך כל הכסף על תשלום למורים פרטיים עד שאני ימצא פתרון.
ד
דוד
אתה רציני?
אתה ברצינות אומר שיש צורך במורים פרטיים במכללה פרטית כזו? הבנתי מחבר ששכר הלימוד שם דומה לשכר הלימוד בבינתחומי סביבות 33 אלף בשנה.. לא נתפס
ר
רועי
רציני מאוד
אני רציני וזה לא שאני רק לוקח מורים פרטיים כדי להבין משהו, אלה זה פשוט רוב הכיתה (140 איש). וכן מכללה שדורשת סכומי עתק כאלו (אני משלם עבור מנהל עסקים 23600 שח לשנה) לא ייתכן שאצטרך להשקיע גם על מורים פרטיים בנוסף!