שלום , בן 30+ ומעוניין ללמוד לתואר ראשון במנהל עסקים . מגבלות - אין תעודת בגרות משיטוטים רבים ברחבי הרשת (פורומים , אתרי מכללות וכו') הבנתי שישנן הקלות לבני גילי וקיימת אפשרות להתקבל ללימודים במכללות שונות וכמובן באוני' הפתוחה. לאחרונה הגעתי למיקוד מסויים בלימודי מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע שנראה מעניין מאוד . התואר משלב בתוכו קורסים רבים שנוגעים במתמטיקה סטטיסטיקה מיקרו + מאקרו כלכלה ועוד. המתמטיקה מאוד מרתיעה אותי ומאידך אינני מעוניין ללמוד תחום מסויים רק כדי להשיג תואר כלשהו . כרגע הבילבול חוגג וככל שאני מתעמק יותר אני מוצא את עצמי רחוק מלהתחיל . מה עושים האם הכיוון שבחרתי מתאים עבורי ?
ש
שרונה קרני
הכוונה/התייעצות
שלום תואר ראשון במנהל עסקים אכן כולל בתוכו תחומים כמותיים אבל תרגול והתמדה יכולים להניב הצלחה. על מנת לבדוק אם התחום מתאים עבורך טני ממליצה לך לפנות לאבחון מקצועי שיוכל להועיל לך. בהצלחה
ע
עדי
ללא תעודת בגרות
תודה על המענה שרונה האם בהתחשב בעובדה שאין לי תעודת בגרות יש לי את האפשרות להתקבל ללימודי מנהל עסקים ? ולאוו דווקא בפתוחה
ש
שרונה קרני
הכוונה/התייעצות
שלום לכל מוסד תנאי קבלה משלו :יש כאלה הדורשים פסיכומטרי אם אין לך בגרות, ויש שלא דורשים פסיכומטרי. רוב המוסדות מעל גיל 30 לא דורשים בגרות. בהצלחה