אני מתעניינת בלימודי תואר ראשון במנהל עסקים-מימון או כלכלה וניהול-מימון במכללה למינהל בראשל"צ תנאי הקבלה מאוד נמוכים ביחס לשאר המקומות שבדקתי יש לי ממוצע בגרות 92 עם 4יח' מתמטיקה ו5יח' אנגלית לפי תנאי הקבלה כרגע אין לי צורך לשפר בגרויות ואולי אפילו יוותרו לי על בחינת הפסיכומטרי.
האם הנ"ל מעיד על רמת המכללה??? איני רוצה קיצורי דרך אבל אם המקום נחשב חבל לי לפספס את ההזדמנות להירשם באוקטובר הקרוב.
ש
שרונה קרני
תואר ראשון במכלה למנהל ראשל"צ
שלום על מנת להתקבל לתואר ראשון במנהל עסקים במסלול האקדמי הכללה למנהל את צריכה פסיכומטרי של 555 לפחות. בתור מנהלת פורום איני יכולה להמליץ על מוסד כזה או אחר, אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ, לדבר עם בוגרים וסטודנטים ולקבל החלטה. בהצלחה.
ל
לימור
מכללה מצויינת!!!!!
היי נגה, אני סטודנטית שנה ג' במכללה למינהל. אני מאוד ממליצה ללמוד שם..... מכללה מצויינת, יחס מאוד אישי, רמה אקדמית גבוהה מאוד, מרצים מעולים רובם מגיעים מבתי השקעות וחברות ביטוח כמו אקסלנס, מגדל ..... אני אומנם לומדת מינהל עסקים וראיית חשבון אבל כל ההתמחויות שלהם מצויינות אגב, הם עוזרים במציאת מקום עבודה אני בסוף השנה מתחילה התמחות באחד ממשרדי רו"ח הגדולים בארץ והכל בזכותם!!!!