אני מעוניין בתואר שני במנהל עסקים או בניהול במסלול התמחות של ניהול מערכות מידע. (ולא תואר שני במערכות מידע!) אני בעל תואר ראשון בהנדסת תוכנה בממוצע 87 מאוניברסיטת בן גוריון אני עובד כעת מה שמותיר לי לבצע את לימודי התואר השני במקביל לעבודה. (ינתן לי יום בשבוע ללימודים) את התואר בשני אני רוצה לעשות באחת מהאוניברסיטאות שבמרכז או בדרום הארץ בלבד. אילו אוניברסיטאות מספקות את מסלול ההתמחות במערכות מידע.? מניסיון של מישהו, האם זה אפשרי לבצע במקביל לעבודה עם יום אחד בשבוע? מה סיכויי הקבלה שלי ללא GMAT (במידה ואני לא עושה- כי אין לי זמן, אני עובד)? אשמח לקבל כל מידע, וכל פירוט יתקבל בברכה
תודה
מ
מיטל ווארפול
לימודי תואר שני
שלום אבי, אני חייבת לשבח אותך, על הממוצע הגבוה שבידיך!!!! ידוע כי הנדסת תוכנה תואר לא פשוט והינך נמצא מעל הממוצע המקובל בתחום. ולכן ברוב המכללות לא תדרש למבחן GMAT, כדי להתקבל לתואר שני במנהל עסקים. יחד עם זאת באוניברסיטאות תדרש לרוב למבחן GMAT(קיימת עדיפות מסויימת לנבחני GMAT כך מפורסם באתרי האוניברסיטה).ניתן ללמוד באוניברסיטת בר אילן המכשירה לתואר שני במנהל עסקים עם התמחות מערכות מידע גם באוניברסיטת תל אביב קיים מסלול לתואר שני עם התמחות בניהול טכנולוגיה ומערכות מידע. מבנה התוכנית הוא יום עד יום וחצי בשבוע תלוי באיזה מוסד. אני ממליצה לך לפנות לכל אחד מהמוסדות ולקיים פגישת ייעוץ פרונטלית לקבל פרטים נוספים.