אני מעוניינת ללמוד באקדמית קריית אונו למסלול תואר ראשון משפטים ותואר שני מנה"ס. מבחינת תנאי קבלה, אין לי בעיה.. פשוט רציתי לשמוע מסטודנטים שלומדים את התואר הזה, מה דעתם על המכללה, על המרצים, על הרמה של המקום... אשמח לקבל תגובות פה או במייל שלי... יום טוב
ע
עידו
כסטודנט במכללה אני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה
לפני שהתחלתי ללמוד היה לי חשוב מאוד לדעת שהמרצים שילמדו אותי הם ברמה, שהאנשים סביבי הם איכותיים (תכלס זה מה שחשוב) ושתנאי הלימוד יהיו נוחים. אני יכול לומר לך שאחרי שנה אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי, אני מרגיש שאני מצליח להעשיר את הידע והמקצועיות שלי. מומלץ בחום, אולי כדאי לך להגיע לאיזה יום פתוח ולשאול בעצמך את האנשים פה. אין על התרשמות של פנים אל פנים לא משנה מה אכתוב לך כאן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
ע
עדי
טוב לדעת...
תודה על התשובה הכנה...ברור שאני אלך ליום פתוח אבל יש עוד זמן עד אז....הרמה באמת חשובה...חשוב לי לדעת שהמרצים טובים והסביבה טובה..כי תנאי הקבלה ספציפית במכללה הזו נמוכים מאשר במכללות אחרות, אז זה קצת מוזר...למה לא דורשים פסיכומטרי למשל? לאיזה תואר אתה לומד?
ע
עידו
היי עדי, בנוגע לשאלתך
היי,
תנאי הקבלה אומנם לא דורשים פסיכומטרי, אבל למי שיש פסיכומטרי בציון גבוה מקבל עדיפות ומשפר את סיכויי הקבלה. בכל מקרה פסיכומטרי או לא.. יש תוכנית מצויינים ומי שמתקבל לתוכנית הזאת חייב להיות עם נתונים הכי טובים. אז זה כבר לא כל כך משנה אם יש או אין פסיכו'. ובלי קשר לתנאי קבלה, החומר שנלמד הוא הכי עדכני ומתקדם ע"י מרצים תותחים אחד אחד. אני אגב, לומד מנהל עסקים ודיי מרוצה מבהחירה שלי.