אני מעוניינת ללמוד אצלכם ריפוי בעיסוק , הבנתי שתנאי הקבלה הם ממוצע בגרות של 95+ ופסיכומטרי 600 . כרגע ממוצע הבגרות שלי הוא 98.21 וציון הפסיכומטרי הוא 557. רציתי לדעת האם חוץ מלשפר את הפסיכומטרי עלי לשפר את ממוצע הבגרות ? האם אני צריכה שיהיו לי 4 יחידות במתמטיקה או שאפשר גם עם 3 יחידות להתקבל? והאם אני צריכה שיהיה לי בתעודת הבגרות מקצוע ריאלי מוגבר? אני שואלת זאת על מנת לדעת מה עלי לשפר השנה בכדי שאוכל להירשם אליכם ללימודים לקראת אוקטובר 2010.
תודה מראש.
ה
הקריה האקדמית אונו
תנאי קבלה לריפוי בעיסוק
בהמשך לשאלתך אינך צריכה לשפר בגרויות, רק פסיכומטרי, כדי שיתאים לתנאי הקבלה הנדרשים. לגבי מתמטיקה, אין חשיבות למספר היחידות שבצעת כדי להתקבל לתכנית. בהצלחה
ש
שירן
תודה רבה ועוד שאלות....
האם עד השנה שבה אתחיל ללמוד ( אני מעוניינת להתחיל באוקטובר 2010) יכולים להיות שינויים בתנאי הקבלה? הכוונה דרישה לציונים גבוהים יותר? האם לפני שמתקבלים צריך לעבור מבחנים נוספים מטעמכם? יש הבדלים בין מי שלמד באוניברסיטאות לבין מי שלמד אצלכם מבחינת אפשרויות עבודה בתחום אחרי התואר..? כי אני יודעת שאתם המכללה היחידה שניתן ללמוד דרכה ריפוי בעיסוק חוץ מהאוניברסיטאות.... ובנוסף האם לימודי ריפוי בעיסוק אצלכם נפתחים רק פעם בשנה באוקטובר..?